Pannonia aqua premium

Najbolja ponuda vode i aparata za vodu za Vaš ured ili dom.

PANNONIA AQUA PREMIUM je stolna voda. Stolna voda proizvodi se od vode za piće i/ili prirodne mineralne vode i/ili prirodne izvorske vode uz moguće dodavanje jedne ili više dopuštenih tvari.

Promjena cijena

PROMJENA CIJENA ZA 2024. godinu
*stupa na snagu od 01.01.2024. godine

ZA POSLOVNE KORISNIKE I PRILAGOĐENE PAKETE MOLIMO DA NAM SE OBRATITE PUTEM EMAILA ILI TELEFONA ZA VIŠE INFORMACIJA.

  • KVALITETA VODE: voda iz naših boca je čista, ukusna i bez zagađenja. Stolna voda radi tehnološkog pristupa i obrade kvalitetnija je u konačnici zbog svoje čistoće, i konzistentnosti okusom i garantira kvalitet. Pogodna je i za korisnike koji ne smiju vodu s kamencem/soli jer sadrži minimalne količine (molimo Vas obratite se za podatke našoj službi) u mg/L.  
  • KAKO NAJBOLJE SERVISIRATI APARAT i zamjenu boca vode 18.9l pogledajte u uputama: Postupak održavanja aparata za vodu
  • UDOBNOST: besplatna dostava boca vode 18.9l na kućnu adresu, i aparat na korištenje, znači više mogućnosti pripravaka hladnih i toplih napitaka ili samo čašu hladne vode kada Vam je najpotrebnija.
  • ZABAVA: Stroj za vodu koji je na raspolaganju vašoj djeci potaknut će ih da piju. Dobra hidratacija neophodna je za pravilan razvoj djece, ali više od 90% njih ne hidratizira dovoljno. Isto se odnosi i na sve nas koji bi morali više vode piti dnevno.
  • UVJETI: aparat za vodu dobijete besplatno na korištenje uz obveznu mjesečnu konzumaciju 3 boce vode od 18,9L po cijeni od 7,50 €.

U tehnološkom procesu obrade stolne vode koristimo sljedeće postupke obrade:

  • odvajanje njezinih nestabilnih elemenata, kao što su spojevi željeza, mangana, arsena i sumpora, postupcima filtracije i reversne osmoze, te prethodne oksigenacije ili obrade sa zrakom obogaćenim ozonom
  • dodavanjem tvari: natrijeva klorida (NaCl), i magnezijeva sulfata (MgSO4) naša voda dobiva sve potrebne tvari kojima kontroliramo njihov udio u vodi u dogovoru s Hrvatskim veterinarskim institutom u Zagrebu koji vrši provjeru kontrole mjesečno.
  • pakiranje vode odvija se automatski u sterilnim uvjetima, te svaka boca mora biti hermetički zatvorena čepom na kojemu se nalazi naša naljepnica s logom što ujedno osigurava da nije korištena prije.

POU Aparati

aparati za spajanje na gradski vodovod

Želite li visokokvalitetnu, filtriranu vodu iz gradskog vodovoda

Ako vaš ured, kuća ili stan ima izravnu vezu s vodom iz gradskog vodovoda, pomoću Durocool-PANNONIA filtracije možete pročistiti vodu kako biste dobili visokokvalitetno i zdravo piće. Naši dozatori filtrirane vode izravno su spojeni na vodovodne sustave i idealno su rješenje za one koji žele imati kvalitetnu pitku vodu cijelo vrijeme. Nudimo paušalnu cijenu s vrlo prihvatljivim cijenama, tako da možete kontrolirati svoje troškove na mjesečnoj osnovi.

Zahvaljujući našim POU-aparatima, tekuća voda filtrira se kako bi se uklonile štetne čestice i drugi opasni elementi koji se mogu kretati kroz sustav cijevi. S ovim rješenjem moći ćete ponuditi kvalitetnu pročišćenu vodu svojim ukućanima, odnosno radnicima ili poslovnim partnerima.

durocool u brojkama

PANNONIA AQUA PREMIUM

1 +
godina RADA
1
punionice
1 +
LITARA vode /MJ

Obavijest

Poštovani kupci, želimo vas obavijestiti o našoj politici nadoknade u vezi s izgubljenim, oštećenim ili na bilo koji drugi način neispravnim predmetima koje ste dobili na korištenje od naše tvrtke. Ukoliko izgubite ili oštetite bilo koji od predmeta koji su vam dostavljeni, obvezujete se nadoknaditi troškove tog predmeta.

Molimo vas da budete pažljivi s predmetima koje primate i koristite te da nam odmah prijavite svaki gubitak ili oštećenje. Za sve dodatne informacije o postupku nadoknade i relevantnim uvjetima, slobodno nas kontaktirajte putem našeg korisničkog centra.

  • Naknada za bocu za aparat 18,9L iznosi 8,30 €
  • Naknada za aparat za vodu iznosi 414,58 €

Trebate više informacija?

Pošaljite nam svoj telefonski broj
i očekujte naš poziv.