Tvoja kava
san giusto Caffè

Započnite svoje putovanje kako biste otkrili tri odabrane mješavine, koje potpisuje San Giusto Caffè.

Preko sedamdeset godina iskustva, kreativnosti, hrabrosti i inovativnosti. Tako nastaju tri posebne i jedinstvene mješavine. Probajte ih i otkrijte razlike u mirisima i okusu. Crvena, plava ili zlatna?

Koja je prava za vas?

Svoju san giusto kavu
odaberi zajedno sa vrhunskim aparatom za kavu. uz jednokratnu kupnju aparata ili kroz mjesečni najam okus tvoje nove kave je odličan.

  • Aparat je namijenjen za kućnu ili uredsku upotrebu za do 25 ljudi ili za do 50 ciklusa tijekom dana u optimalnim radnim uvjetima. Za veće urede nudimo veće aparate, a za sva pitanja slobodno nam se obratite.

Obavijest

Poštovani kupci, želimo vas obavijestiti o našoj politici nadoknade u vezi s izgubljenim, oštećenim ili na bilo koji drugi način neispravnim predmetima koje ste dobili na korištenje od naše tvrtke. Ukoliko izgubite ili oštetite bilo koji od predmeta koji su vam dostavljeni, obvezujete se nadoknaditi troškove tog predmeta.

Molimo vas da budete pažljivi s predmetima koje primate i koristite te da nam odmah prijavite svaki gubitak ili oštećenje. Za sve dodatne informacije o postupku nadoknade i relevantnim uvjetima, slobodno nas kontaktirajte putem našeg korisničkog centra.

  • Naknada za aparat za kavu iznosi 1513,03 €

Trebate više informacija?

Pošaljite nam svoj telefonski broj
i očekujte naš poziv.