Pannonia SODA VODA

Najbolja ponuda soda vode. Uz besplatnu dostavu još je bolja.

Soda voda iz naših boca je čista, ukusna i bez zagađenja, te ne sadrži soli koje mogu uzrokovati kardiovaskularne probleme. Naručite sada i uvjerite se.

durocool u brojkama

PANNONIA SODA VODA

1 +
godina RADA
1
punionice
1
LITARA vode /MJ

U tehnološkom procesu obrade stolne vode koristimo sljedeće postupke obrade:

  • odvajanje njezinih nestabilnih elemenata, kao što su spojevi željeza, mangana, arsena i sumpora, postupcima filtracije i reversne osmoze, te prethodne oksigenacije ili obrade sa zrakom obogaćenim ozonom
  • dodavanjem tvari: pomoću stroja dozira se količina CO2 u vodi


  • KVALITETA VODE: voda iz naših boca je čista, ukusna i bez zagađenja, te ne sadrži soli koje mogu uzrokovati kardiovaskularne probleme. Ne mijenja okus kao dodatak drugim pićima, te je pogodna kada se želite rashladiti u ljetnim danima osvježavajućim pićem u kombinaciji za pripravljanje limunade, soka od malinovca, i bilo koji drugih sokova kao i popularnog špricera s vinom.
  • UDOBNOST: besplatna dostava boca soda vode na kućnu adresu, znači više vremena za Vas.
  • UVJETI: SODA vodu ambalažu i gajbe dobijete na korištenje uz mjesečnu potrošnju 2 gajbe po Vašem izboru iz našeg asortimana boce od 2l (1.9l voda ostatak CO2), ili 1l (0.9l voda ostatak CO2)

Pannonia soda voda

Ukusna, čista, bez soli, za bolje funkcioniranje organizma, za zdraviji život.

Obavijest

Poštovani kupci, želimo vas obavijestiti o našoj politici nadoknade u vezi s izgubljenim, oštećenim ili na bilo koji drugi način neispravnim predmetima koje ste dobili na korištenje od naše tvrtke. Ukoliko izgubite ili oštetite bilo koji od predmeta koji su vam dostavljeni, obvezujete se nadoknaditi troškove tog predmeta.

Molimo vas da budete pažljivi s predmetima koje primate i koristite te da nam odmah prijavite svaki gubitak ili oštećenje. Za sve dodatne informacije o postupku nadoknade i relevantnim uvjetima, slobodno nas kontaktirajte putem našeg korisničkog centra.

  • Naknada za bocu soda vode od 1,00L ili 2,00L iznosi 2,25 €
  • Naknada za gajbu za boce soda vode iznosi 13,12 €

Trebate više informacija?

Pošaljite nam svoj telefonski broj
i očekujte naš poziv.