Stretch folija

9,63  sa PDV-om

Stretch folija je vrlo rastezljiva, tanka i čvrsta te služi za osiguranje, pakiranje i zaštitu stvari. Osim toga, 250 m dugačka folija, dizajnirana za upotrebu ručnog umotavanja raznih vrsta proizvoda i paleta, bez upotrebe strojeva nudi nudi savršenu zaštitu od prašine, vlage i zagađenja.

Ručna stretch folija, 12my 500mm x 250m, težina 1,8kg/kom

Stretch folija je popularan i neizostavan materijal za pakiranje koji prvenstveno služi za učinkovito pričvršćivanje raznih vrsta robe na paletama, a koriste ga mnoge industrije.Vrlo je jednostavan za korištenje jer se lijepi i skače po proizvodu koji se transportira i tako ga sigurno fiksira. Osim toga, također štiti zapakiranu robu od prašine i drugih nečistoća, pa se popularno koristi i za skladištenje. Idealno rješenje za osiguranje paletnih pošiljaka.
Prednosti: lagana, jednostavno rješenje za pakiranje, izdržljiva i sigurna folija za pakiranje, pruža maksimalnu zaštitu od oštećenja i vremenskih uvjeta, Štiti od prašine, prljavštine i vlage, Njezina prozirnost omogućuje vizualni pregled paketa bez otvaranja jedinične količine

Trebate više informacija?

Pošaljite nam svoj telefonski broj
i očekujte naš poziv.